Data & Locatie

Centrum de Roos AmsterdamDe locatie voor de NLP opleiding in Amsterdam is uiteraard:

Centrum de Roos
PC Hooftstaat 183
Amsterdam.

Tijden zijn van 10 tot 17 uur.

Centrum de Roos is uitstekend te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er is genoeg parkeergelegenheid in de buurt. Ook kan je supervoordelig parkereren bij een P+R en dan krijg je gratis kaartjes voor de tram. Vele trams stoppen vlakbij omdat Centrum de Roos ook vlakbij het Van Gogh museum zit. Helaas kiezen nog teveel mensen een middelmatige NLP opleiding omdat deze dichter in de buurt zit. Dit is onverstandig omdat NLP zo met het onbewuste werkt en je je brein juist beter op orde wil brengen. Er zijn vele mogelijkheden tot overnachten in de buurt en voor elk budget: van camping of jeugdherberg tot vijf sterren hotel. Ook blijkt heen en weer reizen vanuit België, Zeeland, Zuid-Limburg of Noord-Groningen prima te doen. Velen zijn je reeds voor gegaan. De trainingen zijn voor het overgrote deel in het weekend en dan is Amsterdam prima te bereizen.

De meeste NLP opleidingen worden twee a drie keer per jaar gegeven. Hieronder vind je een overzicht van de aankomende NLP trainingen:

Mocht je mee willen doen aan een NLP opleiding, dan is het slim om eerst een gratis en geheel vrijblijvend verkennend gesprek te hebben met de trainer, Licensed NLP Master Trainerâ„¢ Joost van der Leij. Dit verkennende gesprek vraag je aan met het onderstaande formulier: