De trainer

Licensed NLP Master Trainer™ Joost van der Leij,
Licensed NLP Master Trainer™ Joost van der Leij,

De NLP trainingen van The Institute of Unconventional Wisdom in Centrum de Roos worden door een absolute wereldtopper gegeven: Licensed NLP Master Trainer™ Joost van der Leij, de nummer 6 in de internationale NLP top 100. Joost van der Leij is van oudsher filosoof en heeft drie jaar voor de Faculteit Wijsbegeerte bij de Universiteit Utrecht gewerkt. Dat komt hem nu uitermate goed van pas. Want hoewel er vaak wordt gezegd dat NLP een soort positieve psychologie is, blijkt NLP meer weg te hebben van filosofie.

Joost van der Leij is de auteur van meer dan veertien boeken over NLP of het Enneagram, of allebei. Een van deze boeken, uiteraard te verkrijgen bij de winkel in Centrum de Roos, is het standaard handboek voor moderne NLP: Breintraining. Kortom, wanneer je de NLP trainingen in Centrum de Roos volgt met Joost van der Leij als trainer, dan weet je dat je NLP leert zoals het door Richard Bandler, de bedenker van NLP in de jaren zeventig, is bedoeld.

Niet voor niets assisteert Joost van der Leij vaak bij de trainingen van Richard Bandler. Bijvoorbeeld wanneer hij Richard Bandler naar Amsterdam haalt. Maar ook veelvuldig in het buitenland.

In het buitenland is er veel vraag naar de trainingen van Licensed NLP Master Trainer™ Joost van der Leij. Veel NLP Trainers in binnen- en buitenland zijn onzeker over hoe NLP nu eigenlijk correct dient te worden onderwezen. Dankzij de bijzondere heldere en eenvoudige manier van uitleggen door Joost van der Leij, wordt NLP snel voor iedereen duidelijk: zowel voor iemand die nog geen of amper ervaring met NLP heeft totaan de NLP Trainer met reeds jaren ervaring.

Het belangrijkste is echter dat je NLP op onbewust niveau leert. Het heeft geen zin om NLP alleen als kennis tot je te nemen. De bedoeling is dat je onbewustzijn zich de methoden en technieken van NLP eigen maakt. Zo zijn er bijvoorbeeld binnen het NLP communicatiemodel 30 regels waar goede communicatie aan dient te voldoen. Als je tijdens een gesprek al die regels bewust probeert te volgen, word je zo afgeleid van de inhoud dat er geen sprake meer is van excellente communicatie.

Geen ander is zo goed in het bereiken van je onbewuste als Joost van der Leij. Dankzij zijn werk als NLP Master Coach met ernstig psychiatrische cliƫnten, werk dat hij vandaag de dag nog steeds uitvoert, laat hij in demonstraties zien hoe gemakkelijk je met NLP moeilijke problemen oplost. Zijn communicatieve vaardigheden en stand up comedy achtige aanpak, zorgen ervoor dat je bewust een hele leuke en relaxte training ondergaat, terwijl je onbewuste met de minuut slimmer en slimmer wordt.

Joost van der Leij wil mensen het liefst persoonlijk hebben gesproken voordat zij aan een NLP opleiding meedoen. Dat kan telefonisch of met een face-to-face afspraak, bijvoorbeeld in Centrum de Roos. Wanneer je overweegt om een NLP opleiding te gaan doen, spreek dan eerst af met Joost van der Leij zodat je weet waar je op moet letten bij een goede keuze voor een NLP opleiding. Een gratis en geheel vrijblijvend gesprek vraag je aan door het onderstaande formulier in te vullen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *