Erkenningen

Tegenwoordig schermt elke opleiding met een reeks erkenningen. Meestal kan je je afvragen wat de waarde daarvan is. Zeker bij NLP is er er niet alleen sprake van een wildgroei aan opleidingen, maar ook aan erkenningen. Helaas zit er veel kaf tussen het koren.

Om die reden is de The Institute of Unconventional Wisdom trotst op haar relatie met The Society of NLP®. Niet alleen is haar trainer Joost van der Leij persoonlijk door Richard Bandler, het genie dat NLP heeft bedacht, gecertificeerd tot Licensed NLP Master Trainer™, maar beschikt The Institute of Unconventional Wisdom ook over de juiste licenties om NLP te mogen gebruiken en te onderwijzen. Dat niet alleen, maar alle deelnemers aan de NLP opleidingen van The Institute of Unconventional Wisdom krijgen niet alleen een certificaat, maar ook een licentie om NLP te mogen gebruiken. De ervaring leert namelijk dat als er negatieve verhalen zijn over NLP, zoals bijvoorbeeld in het geval van Emile Ratelband, er geen sprake is van een licentie om NLP te mogen gebruiken.

Je herkent een gelicenseerde NLP opleiding en NLP trainer aan het volgende logo dat alleen zij mogen gebruiken:


Tegenwoordig zie je dat steeds meer mensen zich er bewust van worden dat alleen dit logo garant staat voor een goede NLP opleiding, maar ook een goede NLP Coach. Mocht je NLP Coach willen worden, dan is het goed om te weten dat je na de opleiding tot NLP Coach bij The Institute of Unconventional Wisdom uiteraard ook van deze erkenning en het logo gebruik mag maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *